Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Uluğ, Gemlik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Becerikli, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Arslan, Nilüfer Belediyesi’ni temsilen Meclis Üyesi Ali Ekber Can, Gemlik Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş ve yürütme kurulu üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasında Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, inovasyonun çağımızın en önemli belirleyicisi olduğunu belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla aşevleri, kütüphaneler ve halk lokantaları gibi projelerle kentimize değer katıyoruz. Çocuklarımızın ilkokul birinci sınıftan itibaren sağlam bir eğitim altyapısına sahip olmaları için çalışıyoruz. Gemlik’te her hafta yeni bir hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz,” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Arslan ise merkezin çocukların zihinsel kapasitesini teknolojiyle buluşturacak önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak, “Bu merkez, her yaştan vatandaşımızın gelişimine katkı sağlayacak projelerin somut bir örneğidir. Projeyi hayata geçiren Başkan Deviren ve ekibine teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Deviren ve protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesti. Katılımcılar, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerin çalışmalarını ve atölyelerin işleyişini yakından inceledi.





Yorumlar