DOLAR
32,5269
EURO
35,0298
ALTIN
2.428,68
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
35°C
Bursa
35°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
31°C

Aksaray Belediye Başkanı’ndan sosyal medya mesajı

Aksaray Belediye Başkanı’ndan sosyal medya mesajı
A+
A-

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında şehir basınını unutmazken, sosyal medyanın da görsel ve yazılı medyanın ardından etkin bir noktaya ulaştığını söyledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kentte görev yapan gazetecileri unutmadı. Medya mensupları için özel bir paket hazırlayan Dinçer, Koronavirüs salgınını da unutmayarak maske ve kolonyayı da paketin içerisine dahil etti.

Gazeteciler için bir de mektup hazırlayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Gazeteciler, kamu yararını gözeterek toplumun haber almasında gece gündüz demeden ağır şartlar altında da görev yapabilmektedir” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunun tarafsız, objektif, doğru bilgilendirilmesi için mesai dinlemeden görev yapan basın mensuplarının aynı zamanda kamu görevi üstlendiğini de belirten Başkan Dinçer, “Günümüzde yazılı ve görsel medyanın yanında internet ve sosyal medya büyük önem kazandı. Basın mensuplarımız, hem yerel hemde ulusal düzeyde mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları çerçevesinde ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Zaman mefhumu olmaksızın sürdürdükleri zorlu çalışmalarında tüm basın mensuplarımıza kolaylıklar diliyorum.
Her koşulda görevlerini sürdüren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.