DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Aksaray'da eski başkan Er, son yolculuğuna uğurlandı

Aksaray’da 1994-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Er, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Eski Belediye Başkanı Ahmet Er için Aksaray Belediyesi önünde resmî tör

Giriş: 15.02.2021 14:24
Paylaş
Aksaray'da eski başkan Er, son yolculuğuna uğurlandı

Aksaray’da 1994-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Er, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Eski Belediye Başkanı Ahmet Er için Aksaray Belediyesi önünde resmî tören düzenlendi.

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen eski belediye başkanı Ahmet Er için resmî tören düzenlendi. Törene AK Parti Yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, önceki dönem Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl protokol üyelerinin ardından konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, "Dünyada makamlar gelip geçicidir. Kalıcı olan dünyada yapılan iyilikler ve güzelliklerdir. Aynı dönemlerde Belediye Başkanlığı yaptığımız ve o dönemlerde zorlukları beraber göğüslediğimiz bir başkanımızı darı bekaya uğurlamanın hüznü içerisindeyim" dedi. İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in okuduğu Kur-an tilaveti ve yaptığı duanın ardından cenaze nakil aracına alınan Ahmet Er’in naaşı Ervah Kabristanlığı'na defnedildi.







Yorumlar

Haber Arama