DOLAR
32,7060
EURO
35,4814
ALTIN
2.495,21
BIST
10.940,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
34°C
Bursa
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
35°C
Salı Hafif Yağmurlu
34°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
32°C

Ali Ademoğlu Bursa basını ile buluştu

Ali Ademoğlu Bursa basını ile buluştu
05.07.2024
A+
A-

Bursaspor divan kurulu başkan adayı Alı Ademoğlu: ” Yeni şampiyonluklar yolunda en büyük destekçiler olacağız”

Bursaspor Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olan Ali Ademoğlu, Bursa basını ile biraraya geldi. 

Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Ademoğlu, Bursa’nın, Türkiye’nin ve dünyanın en özel şehirlerinden biri olduğunu belirterek sözlerine başladı.Ali Ademoğlu, “Tarihi, doğasıyla, üretken yapısıyla güzide bir şehrimizdir Bursa. Bunun yanı sıra bir de Şampiyon Bursasporumuz var. Bugün Bursa’da şampiyon Bursaspor’u yeniden hak ettiği yerlere taşıyacak hareketin bir başlangıcı var. Yeni yönetim kurulunun oluşması ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’in Bakanlarımız Sayın Faruk Çelik’in ve Mustafa Varank’ın, BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay ve iş insanlarımızın, sivil toplum örgütlerinin ve toplumun her kesiminin Bursaspor’a psikolojik bir destek sağladı” şeklinde konuştu.

Bursaspor’a verilen destekle birlikte kamuoyunda bir rahatlama görüldüğünü söyleyen Ali Ademoğlu, şunları söyledi:

“Bu rahatlamanın sürdürülebilir olması için de Bursaspor’un kurumlarla ilişkilerinin çok iyi olması gerekiyor. Hep birlikte Bursaspor’un geleceğini planlamamız gerekiyor. Bu planlama ile Bursaspor’un yeniden Süper Lig’e çıkması sağlanmalı. Ben ve kıymetli arkadaşlarım bu başarıya katkı sağlamak istiyoruz. Genel kurul bize yetki verdiği takdirde Bursaspor’un yönetim kurulu gibi çalışacağız. Kendi aramızda görevlendirmeler oluşturup, Bursaspor’un ana kademesine en büyük desteği vermek istiyoruz. Bu çalışmaları tüm camia ile bir ve beraberce yürütüp, yeni şampiyonluklar yolunda en büyük destekçi olmak istiyoruz.”

Diğer yandan Ali Ademoğlu’nun Başkanlık Divanı Yönetimi aday listesinde şu isimler yer alıyor:

Divan Kurulu Aday Listesi (Asıl)

1- Ali Ademoğlu

2- Serkan Savu

3- Ceyhun Özüm

4- Ahmet Zıngır

5- İslam Muröz

Divan Kurulu Aday Listesi (Yedek)

1- Murat Berkiten

2- Mehmet Çalım

3- Fuat Özkan

4- Zeki Saygılı

5- Alaattin Bülbül

ETİKETLER: ,