DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Başkan Işık: O sohbetten sonra yıkıldım

Gürsu’da devam eden yangın felaketinde iki gönüllü genç, Kazım Bayrak ve Mehmet Şimşek, hayatını kaybetti. Dakikalar önce Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile sohbet eden iki genç, alevlere müdahale ederken can verdi. Başkan Işık, cenazede gözyaşlarıyla veda etti.

Giriş: 29.07.2025 11:19
Paylaş
Başkan Işık: O sohbetten sonra yıkıldım

Gürsu'da günlerdir süren yangın mücadelesinde görev alan gönüllülerden ikisi, Kazım Bayrak ve Mehmet Şimşek, yangının en kritik saatlerinde bir su tankeriyle alevlere müdahale ediyordu. Yangının ikinci gününde alana gelen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, iki gençle sohbet etti, ayran ve su ikramlarını kabul etti, sarılarak teşekkür etti.

Başkan Işık: ‘Yüreğim sızlıyor’

İki gencin vefat haberini kısa süre sonra alan Başkan Işık, yaşadığı acıyı “Kazım’la o sohbetten sonra, vefat haberini almak beni yıktı” sözleriyle dile getirdi. Başkan Işık, öğle saatlerinde düzenlenen cenaze törenlerine katılarak Kazım Bayrak ve Mehmet Şimşek’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Yangınla mücadelede gösterdikleri cesaretle Gürsu halkının gönlünde yer eden iki genç için ilçede derin bir yas hâkim. Gürsu Belediyesi’nin, hayatını kaybeden gönüllüler için özel bir anma programı hazırladığı öğrenildi.

Yorumlar

Haber Arama