DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Başkan Oktay Yılmaz gençlerle Karapınar Yıldırım Gençlik Merkezi’nde buluştu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Karapınar Yıldırım Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşarak hem merkezde yürütülen faaliyetleri inceledi hem de gençlerle sohbet etti. Başkan Yılmaz, ilçede spor tesislerinden kütüphanelere, gençlik merkezlerinden kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazede gençlere yönelik hizmetler sunduklarını söyledi.

Giriş: 08.12.2025 13:47
Paylaş
Başkan Oktay Yılmaz gençlerle Karapınar Yıldırım Gençlik Merkezi’nde buluştu

Merkezin eğitim sınıflarını gezerek öğretmenlerle ve gençlerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Yıldırım'ın sahip olduğu genç nüfusa dikkat çekti. İlçede ilk ve ortaöğretim seviyesinde toplam 165 okulun yanı sıra bir üniversitenin bulunmasının Yıldırım’ı tam anlamıyla bir “gençlik kenti” haline getirdiğini vurguladı.

“Gençlerimiz için çalışmayı sürdüreceğiz”

Gençlere yönelik hizmetlere her zaman öncelik verdiklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın bugün Bursa genelinde gençler için önemli bir çekim merkezi olduğunu söyledi:

“Spor tesisleri, kütüphaneler, gençlik merkezleri ve kültürel-sosyal etkinliklerle Yıldırım artık sadece kendi gençlerine değil, farklı ilçelerden gelen çocuk ve gençlere de hizmet sunuyor. Spor yapmak, ders çalışmak ya da kültürel etkinliklere katılmak için Yıldırım’a gelen gençlerin sayısı her geçen gün artıyor. Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız bundan sonra da hız kesmeden devam edecek. Çünkü gençliğe yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır.”

Yorumlar

Haber Arama