DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Batman'da 120 kişi iş sahibi olacak

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Batman Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirdiği Mesleki Eğitim Kursları’nda 120 kişiye meslek edindirecek. Kurslara başvurular dün başladı.BATMAN (İGF

Giriş: 19.02.2021 10:55
Paylaş
Batman'da 120 kişi iş sahibi olacak

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Batman Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirdiği Mesleki Eğitim Kursları’nda 120 kişiye meslek edindirecek. Kurslara başvurular dün başladı.

BATMAN (İGFA) - İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, Halk Eğitim Merkezi(HEM) ve Batman Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdikleri Mesleki Eğitim Kursları hakkında bilgi verdi. 
8 meslekte 120 kişiye istihdam sağlamak için işbirliği protokolü imzaladıklarını kaydeden Eviz, kurslara başvuruların başladığını açıkladı.

HEM Müdürü Bilal Serik, meslek edindirme programlarında eğiticilerin sağlanmasını, modüler programların onaylanması ve takibini yürüttüklerini kaydetti.
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Aslı Tan Konaç da kadınları meslek sahibi yapmak amacıyla İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği ile 8 programda kadın katılımcılara yönelik çeşitli eğitimler verileceğini belirtti.

Yorumlar

Haber Arama