DOLAR
32,2593
EURO
35,0713
ALTIN
2.469,42
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
27°C

BUİKAD’DAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

BUİKAD’DAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti. Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Şeyda Şençayır, tüm potansiyelleri ile Türkiye’nin öncü şehirlerinden olan Bursa’da kadınların iş yaşamlarındaki başarılarını perçinleyen, hedeflerine giden yolda onlara destek olan çalışmalar yaptıklarını belirtti. Kadınların özverili çalışmaları ile Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sunduklarını ifade eden Şeyda Şençayır, bu alandaki çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Vali Mahmut Demirtaş ise, Bursa’nın üretken ve dinamik yapısı, tarihi, doğal güzellikleri ile güzide bir şehir  olduğunun altını çizdi. İş dünyasındaki kadınların Bursa’ya değer kattıklarını söyleyen Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, “Kadınların başarılarını takdirle takip ediyor ve destekliyoruz” dedi.