DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Bursa'da müteahhitlerden UEDAŞ'a ziyaret

İnşaat sektörünün paydaşlarıyla sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunmaya devam eden İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu kapsamda UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı

Giriş: 03.02.2021 12:25
Paylaş
Bursa'da müteahhitlerden UEDAŞ'a ziyaret

İnşaat sektörünün paydaşlarıyla sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunmaya devam eden İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu kapsamda UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı’yı ziyaret ederek, müteahhitlerin elektrik ve altyapı sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

BURSA (İGFA) -  İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ile yönetim kurulu üyeleri, UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı'yla makamında bir araya geldi.

İmara açılan bölgelerde inşaatların yapılmadan önce alt yapı ve elektrifikasyon işlemlerinin tamamlanması gerektiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Andıç, inşaatların bitmesine karşın enerjinin bölgeye çok geç geldiği durumlarla karşılaşmamak için bütün paydaşların koordinasyon içerisinde çalışmaları gerektiğine işaret etti.  UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı ise, İMSİAD yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Yorumlar

Haber Arama