DOLAR
32,2636
EURO
35,0659
ALTIN
2.464,33
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Ak belediyeciliğin ak yüzü Bursa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Bursa’da ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleşti. Toplantı öncesi Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan önemli bir konuşma yaptı.

Ak belediyeciliğin ak yüzü Bursa
A+
A-

TAHA TÜTÜNCÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenen bir törenle 31 Mart yerel seçimlerinde Bursa’nın ilçelerinden AK Parti’den belediye başkan adayı olarak gösterilecek isimleri açıklayacak. Törene Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, MKYK üyeleri, Bursa milletvekilleri, Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile bugün yapılacak olan Bursa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı öncesinde konuşan, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Ak belediyeciliğin ak yüzü Bursa. Yeni bir destan yazmak için hepimiz hazırız. Şimdi buradan herkese sesleniyoruz. Belediye başkan adaylarımızla, milletvekillerimizle tüm teşkilatlarımızla durmadan çalışacağız. Milletimizle el ele, omuz omuza çalışacağız inşallah. Durmadan usanmadan bu şehir için projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bursayı hizmetten mahrum etmek isteyenlere asla müsade etmeyeceğiz. Bursa gerçek belediyeciliği yapacak kişinin Ak Parti olduğunu biliyor. Biz iktidara geldiğimizde artık hiç bir şey olmayacak diyerek söz verdik. Artık geçmişe dönüp baktığımızda görüyoruz ki hiç bir şey eskisi gibi değil. Bursa’nın dört bir yanı eserlerle dolu. Emeği geçenlerin hepsinden Allah razı olsun. Biz Bursa olarak çok güzel bir aileyiz. Kardeşlerimizin hayatlarını daha da güzelleştirmek için buradayız. Böylesine aşık olmak her yiğidin kârı değildir. Kendini bu şehrin hadimi değilde hakimi olarak görenler hiç bir hizmet yapamamıştır. Bizler kendimizi hadim olarak görüyoruz. İşte iktidarımızın başarısını bu siyasete borçluyuz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Milletimizi daha nasıl güçlendirebiliriz ona bakacağız. Biz vaktimizi ve enerjimizi daha ileriye gitmek için kullanacağız. Çok daha büyük başarılara imza atacağımıza yine birlikte şahitlik edeceğiz. Belediyecilik bizim işimiz.” dedi.