DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Cumhuriyet coşkusu ringe taşındı: 350 sporcu Osmangazi’de buluştu

Osmangazi Belediyesi, Türkiye Boks Federasyonu Bursa İl Temsilciliği iş birliğiyle Cumhuriyet’in 102. yılı onuruna geniş katılımlı bir boks turnuvası düzenledi.

Giriş: 03.11.2025 09:04
Paylaş
Cumhuriyet coşkusu ringe taşındı: 350 sporcu Osmangazi’de buluştu

Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Marmara Bölgesi Boks Turnuvası”, 14 ilden gelen 350 sporcunun katılımıyla büyük heyecana sahne oldu. İki gün süren turnuvada miniklerden gençlere kadar birçok kategoride sporcular kıyasıya mücadele etti.

U-13 Alt Minik, U-15 Üst Minik, U-17 Yıldız, U-19 Genç ve U-23 Kadın-Erkek kategorilerinde yapılan karşılaşmalarda sporcular hem Cumhuriyet coşkusunu yaşadı hem de ringde büyük bir performans sergiledi. Tribünleri dolduran aileler de genç sporcuları coşkuyla destekledi.

Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmak ve sporun birleştirici gücünü vurgulamak amacıyla düzenlenen turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan, Boks Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Ahmet Aca ve belediye meclis üyeleri tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Fatih Karayılan, “Cumhuriyetimizin 102. yılını sporla, mücadeleyle ve dostlukla kutladık. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu heyecan, Cumhuriyetimizin ruhunu en güzel şekilde yansıtıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Haber Arama