DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Dünya Temizlik Günü'nde İnegöl halkı buluşuyor

İnegöl Belediyesi, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü vesilesiyle, temizlik konusuna dikkat çekmek ve bu hususta bir farkındalık oluşturmak amacıyla bir temizlik etkinliği tertip edecek.

Giriş: 19.09.2025 11:33
Paylaş
Dünya Temizlik Günü'nde İnegöl halkı buluşuyor
Belediye Başkanı Alper Taban, tüm ilçe sakinlerini bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet etti.

İnegöl Belediyesi, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü için kapsamlı bir hazırlık içerisinde. Başkan Alper Taban'ın göreve geldiği andan itibaren hassasiyetle üzerinde durduğu temizlik konusunda, vatandaşlarda bir bilinçlenme ve farkındalık meydana getirecek bir organizasyon planlanıyor. Bu organizasyonda, çeşitli kesimlerden katılımcılarla geniş çaplı bir temizlik faaliyeti gerçekleştirilecek.

20 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00'DA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ

20 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da, Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi'nin değerli temizlik personelleri, Let's Do It Türkiye gönüllüleri ve duyarlı vatandaşlar bir araya gelerek Kemalpaşa Mahallesi'nde, muhtarlığın arka tarafında bulunan park ile çevredeki cadde ve sokaklarda temizlik yapacaklar. Bu etkinlikte, vatandaşlara aynı zamanda çevreyi kirletmemenin önemi de vurgulanacak.

BAŞKAN TABAN'DAN ÇAĞRI

Belediye Başkanı Alper Taban, tüm ilçe halkını 20 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düzenlenecek olan bu anlamlı temizlik etkinliğine katılmaya davet etti.

Yorumlar

Haber Arama