Gemlik Belediyesi’nin düzenlediği Muhtarlar Toplantısı, mahallelerin ihtiyaçlarının paylaşıldığı verimli bir platform oldu. Toplantıya CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Tözün Bingöl, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, belediye yöneticileri, Muhtarlar Derneği Başkanı ve mahalle muhtarları katıldı.
CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlarla doğrudan iletişim kurma isteğini vurgulayarak, “Tüm ihtiyaçlarınızı doğrudan ilgili yetkililere iletebilirsiniz,” dedi.
Köylerde yaşam kalitesini artırmak için adımlar
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, köylerde yaşanan nüfus azalmasına dikkat çekerek, üretimin desteklenmesi ve yaşam kalitesinin artırılması gerektiğini belirtti. Ücretsiz internetin yaygınlaştırılması ve su sorunlarının acilen çözülmesi gerektiğini ifade etti.
Büyükşehir’den kırsal mahallelere güçlü destek
Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Tözün Bingöl, “Sizleri dinlemeye geldik. Tüm talepleri ilgili birimlerle paylaşacağız. Kırsal mahalleler için güçlü projeler yürütüyoruz,” açıklamasında bulundu.
Muhtarların sorunları ve çözüm önerileri
Toplantıda muhtarlar da söz alarak mahallelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaştı. Dayanışma ve ortak akılla hareket etme kararı toplantıya damgasını vurdu.





Yorumlar