DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Gemlik'te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu üç güne yayılıyor

Gemlik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, üç gün sürecek dopdolu bir etkinlik takvimiyle büyük bir heyecanla kutlamaya hazırlanıyor. Gemlik Belediyesi'nin organize ettiği etkinlikler, hem karada hem de denizde Gemlik halkına unutulmaz anlar yaşatacak.

Giriş: 27.08.2025 11:19
Paylaş
Gemlik'te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu üç güne yayılıyor

Kutlama etkinlikleri, 29 Ağustos Cuma günü saat 14.00'te Kumla Yunuslar Bölgesi'nde düzenlenecek deniz müsabakalarıyla start alacak. Ardından, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00'da Atatürk Anıtı'nda resmi tören düzenlenecek. Aynı gün, Şahintepe'de otokros idman ve yarışları saat 09.00'da, Kumla Yunuslar Bölgesi'nde deniz yarışları ise saat 09.30'da başlayacak. Öğleden sonra saat 14.00'te Gemlik İskelesi'nde bir deniz yarışı daha yapılacak ve akşam saat 19.00'da Gemlik Belediyesi Körfez Halk Bandosu'nun eşliğinde Eski Diş Hastanesi'nden İskele Meydanı'na kadar coşkulu bir kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Etkinliklerin son günü olan 31 Ağustos Pazar günü ise sabah saat 09.00'da Şahintepe ve Gemlik İskelesi'nde yarışlar tüm hızıyla devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde, saat 16.00'da Şahintepe Yarışları'nın ödül töreni Kumla İskele Meydanı'nda, saat 17.30'da ise deniz yarışları ödül töreni Gemlik İskele Meydanı'nda yapılacak.

Başkan Deviren: "Zaferin Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım!"

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Hem karada hem de denizde, büyük zaferin ışığında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamaktan onur duyuyoruz. 30 Ağustos, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık uğruna verdiği mücadelede tüm dünyaya sergilediği kararlılığın sembolüdür. Tüm vatandaşlarımızı bu büyük zafer coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyoruz. Herkesin bu coşkuya ortak olmasını temenni ediyor; gelin hep birlikte 30 Ağustos'un gururunu ve sevincini paylaşalım."


Yorumlar

Haber Arama