Etkinliğe, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Füsun Turgut Ösün ve Çocuk Meclisi Başkanı Özge Yıldız Akkuş'un yanı sıra, GOHADER Başkanı Nuray Ayhan ve dernek yöneticileri Filiz Armağan, Berhin Turhan, Görkem Çapanoğlu, Kubilay Örsel ve Ebru Erdinç Örsel de destek verdi.
Gemlik'ten getirilen çok sayıda sevimli dostumuz, gün boyunca etkinliğe katılan ziyaretçiler tarafından şefkatle sahiplenilerek yeni sıcak yuvalarına uğurlandı. Bu durum, etkinliğin amacına ulaşmasının en güzel kanıtı oldu.
Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş etkinlikte yaptığı konuşmada, "Can dostlarımızın yaşam hakkına hürmet göstermek, onları koruyup kollamak ve sahiplenmek, bir toplum olarak en mühim sorumluluklarımızdandır. Gemlik Kent Konseyi olarak, tabiatın ve tüm canlıların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli etkinlikte emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.
GOHADER Başkanı Nuray Ayhan ise, etkinliğin önemine vurgu yaparak, "Bugün burada yalnızca hayvan sahiplenmeyi değil, aynı zamanda sevgiyle yaklaşmanın mucizevi gücünü hatırlatıyoruz. Her bir sahiplendirme, bir canın hayatına umut ışığı olmak demektir. Bu farkındalığın yayılması hepimiz için tarifsiz bir mutluluk," şeklinde konuştu.
Etkinlik süresince hayvan hakları hakkında bilgilendirme çalışmaları yapılırken, katılımcılara hayvan sahiplenmenin hayati önemi aktarıldı.





Yorumlar