Gelenekselleşen kamp, bu sene de büyük bir rağbet gördü. Karacaali'nin berrak havası ve göz kamaştıran denizinde düzenlenen kampa, üç farklı grupta, 14-19 yaş aralığındaki 200 genç katılım gösterdi.
Gençler İçin Her Detay Düşünüldü
Kamp süresince ulaşım, emniyet, barınma, yiyecek ve diğer tüm gereksinimler Gemlik Belediyesi tarafından temin edildi. Gençler, yüzme, dalış, zumba gibi sportif aktivitelere katılım sağladı. Ayrıca kültürel ve sanatsal etkinliklerle hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de yeni dostluklar kurarak sosyal becerilerini artırdılar.
Başkan Deviren Gençlerle Bir Araya Geldi
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren de kampı sıklıkla ziyaret ederek gençlerle buluştu. Onlarla sohbet ederek kamp ile ilgili düşüncelerini alan Başkan Deviren, programla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Gençlik kampımızda gençlerimizle bir araya geldik, düşüncelerini dinledik ve hoş sohbetler gerçekleştirdik. Gençlerimizin içtenliği, enerjisi ve perspektifleri bizlere daima yol gösteriyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz, her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Z kuşağına, yani sizlere sonsuz inancım var.”






Yorumlar