DOLAR
32,6137
EURO
35,4209
ALTIN
2.505,32
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
34°C
Bursa
34°C
Açık
Pazartesi Hafif Yağmurlu
35°C
Salı Hafif Yağmurlu
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C

Hayat Hastanesi’nden Hemşireler Haftası Kutlaması

Özel Hayat Hastanesi hemşireleri, 12 – 18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında düzenlenen programda bir araya geldi.

Hayat Hastanesi’nden Hemşireler Haftası Kutlaması
A+
A-

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, sağlık sektörünün temel taşlarından biri olan hemşirelerin, Hemşireler Haftasını kutladı. Hayat Hastanesi’nin yarım asıra yakın başarısının temelinde hastane personeline hak ettiği değeri vererek ilerlemek olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, “Biz, her yıl bünyesine yeni ekip arkadaşları katarak büyüyen bir Hayat Ailesiyiz. Birlikte mutlu olmanın ve paylaşmanın güzelliğine, önemime her zaman inandık” dedi.

Benimsemiş oldukları prensipler doğrultusunda Özel Hayat Hastanesi olarak her zaman ‘Önce Sağlık’ ilkesini düstur edinerek kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceklerini vurgulayan Uzm. Dr. Ahmet Özkul, “Sadece hemşirelerimiz değil, diğer birimlerdeki arkadaşlarımızla da bu programda bir aradayız. Ekibimizle birlikte başarıları yakalamanın mutluluğu içindeyiz. Tüm ekibimize teşekkür ederek anlamlı haftalarını kutluyorum” dedi.

Özel Hayat Hastanesi Başhekim Dr. Fatih Özkul da yaptığı konuşmada, “Özel Hayat Hastanesi olarak imza attığımız her başarılı işimizde beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımızın katkısı var. Bir başhekim olarak kendimi şanslı hissediyorum. Sunduğumuz hizmetin ana belirleyici unsurlardan en önemlisi hemşirelik ve diğer bölümlerde özverili arkadaşlarımızın işlerini en iyi şekilde yapmaları var.  Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hemşireler haftanızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Hayat Hastanesi Genel Koordinatörü Betül Kabalar ise hemşirelik mesleğinin önemine değinerek, “Hemşirelik, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan sevgisiyle, özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde barındıran çok yönlü bir meslektir. Aynı bakış açısı ile ‘Herkes İçin Sağlık’ ilkesini benimseyerek, topluma sağlık hizmeti sunmada etkin rol almaya hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde görüşlerini belirtti.

Ekip olarak çok daha iyisini ve hep bir adım ötesini hedeflediklerini belirten Başhekim Yardımcısı Dr. Erol Comart da programa katılan personelin hemşireler haftasını kutladı. Konuşmalar sonunda özverili çalışmalar için hemşirelere teşekkür edilirken, günün anısına kutlama pastası kesildi.