DOLAR
32,2120
EURO
35,0184
ALTIN
2.511,30
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Aktaş’a teşekkür etti

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Aktaş’a teşekkür etti
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve yönetim kurulu üyeleri, 1050 Konutlar kentsel dönüşümünde düğümü çözen imar planı değişikliğine olan desteği için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bursa’da 2 bin 290 konut ve 42 hektar alandan oluşan 1050 Konutlar bölgesinin kentsel dönüşümünde düğümün çözen yeni imar planı değişikliği mecliste oy birliğiyle kabul edilerek yürürlüğe girmişti.

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümlerinden biri olacak olan projede Bursa müteahhitlerinin yer almasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, “Biz baştan beri Bursa kaynaklarının, Bursa’daki iş insanları ve vatandaşlarıyla paylaşılması gerektiğini dile getiriyoruz. Dışarıdan bir firmanın gelip bu bölgeyi dönüştürmesini doğru bulmuyorduk. 1050 Konutlar’ da tüm paydaşlarla bir araya gelerek ilerlemeyi sürdürüyoruz. Bu anlamda Başkan Aktaş’a projeye ve imar planı değişikliğine olan desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zaman içinde yılan hikayesine dönen bölgede ortak akıl üstün geldi. Bursa’nın kaynağı Bursa’da kalacak” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş da, İMSİAD’a projeye yaklaşımı ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

ETİKETLER: