DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

İnegöl Belediyesi’nden Yenişehir’e çiftçi desteği

İnegöl Belediyesi, ilçeler arası iş birliğiyle Bursa tarım ve hayvancılığına destek olmaya devam ediyor. Başkan Alper Taban’ın öncülüğünde hayata geçirilen “Tarımda İnegöl Modeli” kapsamında kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarını sürdüren belediye, sadece İnegöl’de değil çevre ilçelerdeki çiftçilere de katkı sağlıyor.

Giriş: 21.10.2025 13:49
Paylaş
İnegöl Belediyesi’nden Yenişehir’e çiftçi desteği

Son olarak belediyenin envanterinde bulunan Küçükbaş Hayvan Yıkama Havuzu Makinesi, Yenişehir ilçesindeki bir çiftçinin talebi üzerine bölgeye gönderildi. Makine, küçükbaş hayvanlarda sık görülen kaşıntı ve deri problemlerinin önlenmesine yardımcı olarak üreticilere kolaylık sağlıyor.

Kırsal Toprakocak Mahallesi’nde çiftçilik yapan Rıza Yücesan, “Dört yüz baş koyunumuz var ve uzun süredir kaşıntı problemi yaşıyorduk. Yıkama makinesi sayesinde sorunumuza çözüm bulacağımızı umuyoruz. İnegöl Belediyesi’ne ve Başkan Alper Taban’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

İnegöl Belediyesi’nin bu tür destekleri, ilçeler arası güç birliğinin tarım ve hayvancılık alanında üreticilere somut fayda sağladığını gösteriyor.

Yorumlar

Haber Arama