DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

İnegöl’de çıkmaz sokaklar ulaşıma açılıyor

İnegöl Belediyesi, şehir içinde tıkanan noktaları açmak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında çıkmaz sokakları trafik akışına dahil etmeye devam ediyor. Belediye, bir yandan mahalle otoparklarıyla parklanma sorununu azaltırken diğer yandan da ulaşım ağını güçlendirecek düzenlemeler yapıyor.

Giriş: 18.11.2025 11:48
Paylaş
İnegöl’de çıkmaz sokaklar ulaşıma açılıyor

Bu çalışmalar çerçevesinde Orhaniye Mahallesi’ndeki Hacı Muharrem Çıkmazı’nın açılması için süreç tamamlandı. Çıkmaz sokağın Çömlekçiler Sokak ile bağlantısını engelleyen yapının kamulaştırması sonuçlandırıldıktan sonra yıkım işlemi gerçekleştirildi. Yıkımın ardından sokakta zemin düzenlemesi yapılacak ve bağlantı yolu trafiğe açılacak.

Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmayı sosyal medya hesabından duyurarak “Mahallelerimize nefes aldırmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Taban, Hacı Muharrem Çıkmazı’nın Çömlekçiler Sokak ile bağlantı sağlayarak ulaşımda rahatlama sunacağını belirtti.

Yorumlar

Haber Arama