DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Kahramanmaraş, sağlıklı yaşam için harekete geçiyor

Kahramanmaraş, sağlıklı yaşam için harekete geçiyor
A+
A-

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Medan Ahlak, Kültür ve Çevre Derneği, “Sağlıklı yaşam için harekete geç” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kahramanmaraş’ta Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği ile Medan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına, gönüllü ve izcilerin yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Merdan Ahlak, Kültür ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak, kan ihtiyacının tamamını gönüllülerden karşılamaya çalışan Kızılay’ın yaşanan salgın hastalık süreci ve kış koşulları nedeniyle azalan kan stokları için zaman zaman bağış kampanyası düzenlediklerini belirtti. Üye, gönüllü ve izciler, 15 Ocak Cuma günü saat 16.00 da Onikişubat ilçesinde bulunan Kahramanmaraş Kan Merkezi’nde olacaklar.