DOLAR
34,0890
EURO
37,9517
ALTIN
2.818,27
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
25°C
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Yağmurlu
24°C

Kayseri Sporcu Fabrikası adım adım ilerliyor

Kayseri Sporcu Fabrikası adım adım ilerliyor
A+
A-

Kayserri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın ‘Yüz Ağartan Projeler’i arasında yer alan ‘Sporcu Fabrikası’ projesi adım adım ilerliyor

KAYSERİ (İGFA) – Bu kapsamda Talas Belediyesi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ile Kayserili eski milli basketbolcu Fatih Solak, ilçe genelindeki okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya gerek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Mustafa Yalçın, Sporcu Fabrikası ile hem gençlerin spor yapmasına hem de yeni yeteneklerin keşfine imkan tanıyacaklarını söyledi.

Bu projenin eğitim camiasıyla birlikte yürütüleceğini ifade eden Başkan Yalçın, “Kayserili eski milli basketbolcu Fatih Solak’ı Talasgücü Belediyespor bünyesine kattık. Kendisiyle birlikte ilçemizde basketbola gönül veren gençleri değerlendirip yeni yetenekler keşfedeceğiz. Bu kapsamda okul yöneticileri ve beden eğitim öğretmenlerimizle bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapıldı. İnşallah güzel sonuçlar alacağız” dedi.

EĞİTİMCİLERDEN DESTEK VE TEŞEKKÜR

Öte yandan toplantıya katılan beden eğitimi öğretmenleri Başkan Yalçın’a “Sporcu Fabrikası” projesinden dolayı teşekkür ederek ellerinden gelen desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.