DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak

Kırşehir'de TOKİ imzası taşıyacak ve 253 konuttan oluşacak Mucur TOKİ Evleri projesi ile ilgili Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz teknik detayları paylaştı.KIRŞEHİR (İGFA) - Kırşehir'in Mucur ilçe

Giriş: 25.02.2021 10:47
Paylaş
Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak

Kırşehir'de TOKİ imzası taşıyacak ve 253 konuttan oluşacak Mucur TOKİ Evleri projesi ile ilgili Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz teknik detayları paylaştı.

KIRŞEHİR (İGFA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesi ile ilgili müjdeyi Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz verdi.

TOKİ'nin Mucur'a yapacağı konut projesi ile ilgili teknik detay ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, 80 kişinin çalıştırılması planlanan projenin hafriyat çalışmalarının 7 ay, inşaat çalışmalarının ise 8 ay süreceği ve toplamda 15 ayda tamamlanacağını kaydetti.

Faaliyetin gerçekleştirileceği 43 bin 843 metrekarelik alanda oluşacak hafriyatın Mucur Belediyesi'nin göstereceği hafriyat döküm alanına taşınacağını belirten Başkan Yılmaz, projenin inşaat ve iskan aşamasındaki su ihtiyacının saha çevresinde yer alan yerel yönetimin mevcut şebeke bilgileri ile yüklenici tarafından sağlanacağını söyledi. Yılmaz, herhangi bir yeraltı su kaynağının kullanımın söz konusu olmadığı toplu konut projesiyle ilgili ayrılan park ve rekreasyon alanının ise yaklaşık 8 bin metrekare olduğunu kaydetti.   

Yorumlar

Haber Arama