DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Merinos Polis Merkezi Amirliği yeni hizmet binasının temeli atıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Bursalı vatandaşlara vermiş olduğu hizmetin kalitesini daha da artırmak amacıyla Bursa Valiliği öncülüğünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Osmangazi Belediyesi’nin müşterek

Giriş: 20.02.2024 12:51
Paylaş
Merinos Polis Merkezi Amirliği yeni hizmet binasının temeli atıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Bursalı vatandaşlara vermiş olduğu hizmetin kalitesini daha da artırmak amacıyla Bursa Valiliği öncülüğünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Osmangazi Belediyesi’nin müşterek çalışmaları ve Bursa Emniyetini Güçlendirme Derneği’nin katkıları ile 650 metrekare inşaat alanına sahip Merinos Polis Merkezi Amirliğimizin 2 katlı yeni hizmet binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ve vatandaşlar katıldı.

Yeni binanın tamamlanmasıyla Osmangazi'de asayişin daha etkin sağlanması, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunulması, emniyet teşkilatının çalışma şartlarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Yorumlar

Haber Arama