DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Muğla Fethiye'de bebeği için saçlarını bağışladı

Fethiye'de yaşayan Nurcan Türkoğlu Çiçek, Kansersiz Yaşam Derneği'nin başlattığı 'Saçım Saçın Olsun' kampanyasına destek amacıyla, uzattığı saçlarını lösemi hastalarına peruk yapılmak üzere bağışladı.

Giriş: 30.01.2021 13:18
Paylaş
Muğla Fethiye'de bebeği için saçlarını bağışladı

Fethiye'de yaşayan Nurcan Türkoğlu Çiçek, Kansersiz Yaşam Derneği'nin başlattığı 'Saçım Saçın Olsun' kampanyasına destek amacıyla, uzattığı saçlarını lösemi hastalarına peruk yapılmak üzere bağışladı.

Onur ÇADIR (FRT TV)
Kanser hastalarının tanı ve tedavi sırasında yaşadığı psikolojik tahribatı azaltmayı hedeflemek amacıyla başlatılan ’Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına, Muğla'nın Fethiye ilçesinden destek geldi. Yeni doğum yapan Nurcan Türkoğlu Çiçek, bebeği için bağışta bulunmak istediğini; eşinin de desteği ile saçlarını bağışlamaya karar verdiğini söyledi.

Sevil Kuaför’de gerçekleşen bağışta, Kuaför Aytekin Demirtaş saç kesimini yaptı. Herkesin bu kampanyaya destek vermesini isteyen Nurcan Türkoğlu Çiçek, “Uzun yıllardır uzun saçlı biri olarak çok değişik hissediyorum ama çok mutluyum. Herkesin kesinlikle yapabileceği bir bağış” dedi. Bebeğinin 40. gününü doldurduğunda bağış yapmaya karar verdiğini anlatan Çiçek, "Sağ olsun Sevil Hanım’da bu konuda bize destek oldu. Uzun yıllardır uzun saçlı biri olarak çok değişik hissediyorum ama çok mutluyum. Herkesin kesinlikle yapabileceği bir bağış. Ben bir anne olarak yaptım. Herkesin kampanyaya destek vermesini isterim” dedi.

Fethiye'de bu kampanya için ilk kesimi olduğunu ifade eden kuaför Aytekin Demirtaş ise, bu kampanyaya karşı herkesin duyarlı olmasını istedi.




Yorumlar

Haber Arama