Bursa Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, İl Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Faysal Kayan ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız da katıldı.
Program kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek özel eğitim alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Aydın, özel gereksinimli çocukların her zaman desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.
Konuşmasında yarıyıl tatilinin başladığını hatırlatan Başkan Aydın, çocukların bu süreci dinlenerek ve kendilerine zaman ayırarak değerlendirmesinin önemine vurgu yaptı. Aydın, öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasında görev yapan tüm çalışanlara iyi tatiller dileğinde bulundu.
Etkinliğin sonunda protokol üyeleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, çocukların karne sevinci renkli görüntülere sahne oldu.






Yorumlar