DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Sivas Gürün'de bir haftadır pozitif vakaya rastlanılmadı

Sivas'ın Gürün ilçesinde COVID-19 ile mücadeleye yönelik tedbirler sayesinde bir haftadır yeni pozitif vakasına rastlanmadığı bildirildi.SİVAS (İGFA) - Gürün Kaymakamı Kadir Algın, sıkı tedbirler sonr

Giriş: 09.02.2021 12:16
Paylaş
Sivas Gürün'de bir haftadır pozitif vakaya rastlanılmadı

Sivas'ın Gürün ilçesinde COVID-19 ile mücadeleye yönelik tedbirler sayesinde bir haftadır yeni pozitif vakasına rastlanmadığı bildirildi.

SİVAS (İGFA) - Gürün Kaymakamı Kadir Algın, sıkı tedbirler sonrasında bir haftadır yeni vakaların ilçede görülmediğini söyledi. Tedbirlere uyumun devam etmesi gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Algın, "İlk günden itibaren koronavirüs tedbirlerinin harfiyen uygulandığı Gürün'de vaka bulunmamasına rağmen Gürünlüler evlerinden çıkmıyor. Virüsün bir haftadır ilçemizde görülmemesi, bundan sonra da görülmeyeceği anlamına gelmiyor. O nedenle salgının sıfıra indirilmesi alınan kararları doğru bir şekilde uygulamamız ile doğru orantılıdır. Gürünlüler evlerinde kalarak, hem kendilerini hem komşularını hem sevdiklerini hem de ilçelerini bu virüsten korumuştur. Bu nedenle tüm Gürünlülere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Haber Arama