Yoğun katılımın olduğu organizasyon, TÜMKAD Kurucu Başkanı Ülfet Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başladı. Etkinlikte yeni üyelere rozetleri takıldı ve katılımcılar kendilerini tanıtarak dernekle ilgili deneyimlerini paylaştı. İstanbul ve Eskişehir temsilciliklerinden üyelerin de katıldığı buluşma, dernek üyelerine moral ve motivasyon sağladı.
Kahvaltının ardından katılımcılar, rehber eşliğinde Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi’ni ve ‘Kantarın Topuzu’ sergisini gezerek keyifli vakit geçirdi.
Etkinlik sonrası açıklama yapan TÜMKAD Kurucu Başkanı Ülfet Öztürk, “Birlik ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden birini yaşadık. Yeni dönem çalışmalarımıza enerji dolu bir başlangıç yaparken, farklı şehirlerden gelen üyelerimizle aynı çatı altında buluşmak bize güç verdi. TÜMKAD olarak kadın mühendislerin sesini daha gür duyurmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Öztürk, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Kültür, Sanat ve Etkinlik Komisyonu ile Komisyon Başkanı Şule Sağıroğlu ve tüm komisyon üyelerine de teşekkür etti.






Yorumlar