DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

“YANLIŞ ANLAMAYIN “KURYELER DE İNSAN!”…

İnsanoğlu olarak müthiş bir azim ve çabayla dünya sistemini alt üst edecek icraatlerde bulunduk. Bir de başkası yapmışcasına isyanlarda bulunmayı da bildik. Ama artık şapkaları öne alman’ının zamanı

Giriş: 03.08.2023 19:02
Paylaş
“YANLIŞ ANLAMAYIN “KURYELER DE İNSAN!”…

İnsanoğlu olarak müthiş bir azim ve çabayla dünya sistemini alt üst edecek icraatlerde bulunduk. Bir de başkası yapmışcasına isyanlarda bulunmayı da bildik. Ama artık şapkaları öne alman’ının zamanı geldi de çattı. Hem “yanlışın neresinden dönersek kârdır” atasözümüz de boşa söylenmemiştir elbet. Yanlışın da doğrunun da en iyisini yapabilecek güçteyiz.

Konuyu fazla uzatmadan emekçi kuryelerimize bağlamak isteriz. Bugün gazetemize gelen emekçi bir kuryenin hayati boyutta kötüleştiğine şahit olduk. Bu da bizleri bu konuda ilgili makamlardan taleptar olma yoluna itti. Elninosu, eyyamı bahuru söz konusu iken bu kardeşlerimizin çalışma saatleri yeniden ele alınmalıdır fikrine vardık. Ve ilgili devlet kademelerinin de bu konuda oldukça duyarlı olacağı inacıyla ve ümidiyle bu yazıyı kaleme aldık.HİÇ BİR KARGO İNSAN HAYATINDAN DEĞERLİ DEĞİLDİR!!

Günay BARIŞ

Yorumlar

Haber Arama