Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Yenişehir Ekmek Sanayi A.Ş. (YESAŞ) personelini sevindirecek bir anlaşmaya imza attı. Yapılan anlaşma ile YESAŞ çalışanları, 3 yıl boyunca toplam 50 bin 500 TL promosyon ödemesi alacak. Anlaşma, Başkan Özel ve Halk Bankası Yenişehir Şube Müdürü Salih Civelek arasında imzalandı.
Yenişehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan YESAŞ, 30 çalışanı için promosyon ihalesi düzenledi. Açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihaleye 6 farklı banka katılım gösterdi. İhale sonucunda, en yüksek teklifi veren Halk Bankası, personele 3 yıl için 50 bin 500 TL promosyon vermeyi kabul etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ercan Özel, “Biz her zaman personelimizin iyiliğini ve önceliğini düşünüyoruz. YESAŞ, bizim bir değerimiz ve çalışanlarımız da bizim için değerli. Personelimize hayırlı olsun. Güzel günlerde harcasınlar inşallah” dedi. Bu anlaşma, YESAŞ çalışanlarına önemli bir ek kazanç sağlamış oldu.