Organizasyonda Selim Süzüçen kendi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu oldu. Bir diğer Yıldırımlı sporcu Eren Şorakpınar Avrupa ikinciliği elde ederken, Bilunida Koç ise Avrupa üçüncülüğüne uzanarak kürsüde yer alma başarısı gösterdi.
Başkan Yılmaz: “Yıldırım’ı sporda da marka ilçe yapma kararlılığındayız”
Elde edilen derecelerin ilçedeki spor altyapısının gücünü gösterdiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sporcuları tek tek tebrik etti. Başkan Yılmaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Avrupa Şampiyonu olan Selim Süzüçen’i, Avrupa ikincisi Eren Şorakpınar’ı ve Avrupa üçüncülüğü kazanan Bilunida Koç’u yürekten kutluyorum. Bu başarıda emeği olan antrenörlerimizi ve tüm çalışma arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteğimizi artırarak sürdürecek; Yıldırım’ı her alanda olduğu gibi sporda da marka bir ilçe haline getirme hedefimizden vazgeçmeyeceğiz.”





Yorumlar