DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
33°C
Bursa
33°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam’ın Siirt incelemeleri…

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam’ın Siirt incelemeleri…
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Siirt’te ziyaret ve incelemelerde bulundu.

SİİRT (İGFA) – Çeşitli temaslar için Siirt’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Tillo’da KaymakamLokman Düzgün ve Belediye Başkanı İdham Aydın ile görüştü. İbrahim Hakkı Hazretleri ve İsmail Fakirullah Hazretleri Türbesi’ni ziyaret eden Çam,daha sonra Siirt Valiliğini de ziyaret etti. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile makamında bir süre görüşen Bakan Yardımcısı Serdar Çam’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç da eşlik etti.

İl Kültür ve Turizm Merkezi ve İl Halk Kütüphanesi binasının yapılacağı alanda ve müzeye çevrilecek eski Valilik binasında incelemede bulunan Çam, Baykan ilçesinde Veysel Karani Hazretleri Türbesi’ni ziyaret etti. Çam, burada Kaymakam Mehmet Tunç ve Veyselkarani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’den çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Çam, beraberindeki heyetle 2019’da “milli park” ilan edilen Botan Vadisi’ni gezdi.