DOLAR
34,1601
EURO
38,1748
ALTIN
2.907,86
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
30°C
Bursa
30°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Yağmurlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C

Romanya’dan Kardeş Şehir Navodari Heyeti Gemlik’e Geldi

Romanya’dan Kardeş Şehir Navodari Heyeti Gemlik’e Geldi

Bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali için kardeş şehrimiz Romanya Navodari’den gelen heyet, Gemlik’te ağırlandı. 

Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen karşılama yemeğine Gemlik protokolü de katıldı. Kardeş şehir Navodari’nin Belediye Başkanı Florin Chelaru, meclis üyeleri, daire müdürleri ve eşlerinden oluşan heyet, sıcak bir ortamda ağırlandı.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Navodari heyetini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu dostluk köprülerinin kurulmasına katkı sağlayan eski Belediye Başkanı Mehmet Turgut’a da ayrıca teşekkür etti. Başkan Deviren, konuşmasında, “Bu dostluklar bizim için çok değerli. Kardeş şehir Navodari ile bağlarımızı daha da güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Zeytinin başkenti Gemlik’te sizleri en iyi şekilde misafir edeceğiz” dedi.

Yemek sırasında ayrıca Navodari Belediye Başkanı Florin Chelaru’nun eşi Irina Chelaru’nun doğum günü de kutlandı, bu özel an etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Navodari heyeti, misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Gemlik ile kardeş şehir ilişkilerinin daha da güçlenmesi için birlikte çalışma mesajı verdi.

Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında gerçekleştirilen bu buluşma, iki şehir arasındaki kültürel ve sosyal bağların derinleşmesine vesile olmaya devam ediyor.