DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

ATIKLAR OYUNCAKLARA DÖNÜŞTÜ

ATIKLAR OYUNCAKLARA DÖNÜŞTÜ
A+
A-

Yeşilova Holding’in, çalışanlarının çocuklarına yönelik düzenlediği ‘Kendi Oyuncağımı Yapıyorum” temalı yarışmaya katılan çocuklar, hayal güçlerini kullanarak geri dönüştürülebilir atıklarla birbirinden yaratıcı oyuncaklar tasarladı.

Yeşilova Holding’in, doğanın korunması ve daha yeşil bir gelecek konusunda farkındalık yaratmak üzere çalışanların çocukları arasında düzenlediği ‘Kendi Oyuncağımı Yapıyorum’ temasıyla düzenlenen yarışmaya, Holding ve grup şirketlerinde çalışanların 7-12 yaş aralığındaki çocukları katıldı. Çocuklar, hayal güçlerini kullanarak geri dönüştürülebilir atıklardan birbirinden yaratıcı oyuncaklar tasarlarken, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Yeşilova Holding’in Hasanağa OSB’deki kampüsünde ödül töreni gerçekleştirildi. Çocuklara verilen hediyelerin yanında onlar için birer fidan dikimi de gerçekleştirildi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNCAKLAR TASARLADILAR

Ödül töreninde bir konuşma yapan Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova, “Sürdürülebilir bir dünya hedefiyle, çevrenin ve doğal kaynakların korunmasıyla ilgili farkındalık yaratmak üzere çalışan çocuklarımız arasında bu yarışmayı düzenledik. Tamamı atık ve geri dönüşüm parçalarından oluşan oyuncaklarla hayallerini yaratıcılıklarıyla birleştiren çocuklarımız, ortaya birbirinden güzel eserler çıkardı. Ortaya çıkan bu eserleri mutlulukla fabrikalarımızda sergileyeceğiz. Bu eğlenceli ve anlamlı günde bizimle olan tüm çocuklarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve ailelere teşekkür ederim” dedi.

Programın sonunda tüm katılımcılar çocuklar adına dikilen fidanların olduğu alana geçti ve çocuklar kendi fidanlarına sulayarak ve fotoğraf çektirerek eğlenceli dakikalar yaşadı.