DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
31°C
Bursa
31°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Başkan Işık depremzedeleri yalnız bırakmadı

Başkan Işık depremzedeleri yalnız bırakmadı

Depremin ilk anlarından itibaren tüm imkanları ile seferber olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bir kez daha moral ve destek olmak için meclis üyeleri ile birlikte bölgeye gitti. Başkan Işık, temel ihtiyaçların yanı sıra bu kez depremzedelere çağ kebap da ikram etti.

BAŞKAN IŞIK DEPREMZEDELERE CAĞ DÖNER İKRAM ETTİ (İHA/BURSA-İHA) Depremin ilk anlarından itibaren tüm imkanları ile seferber olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bir kez daha moral ve destek olmak için meclis üyeleri ile birlikte bölgeye gitti. Başkan Işık, temel ihtiyaçların yanı sıra bu kez depremzedelere çağ kebap da ikram etti.

Asrın felaketi için 7’den 77’ye tüm ilçe halkı ile birlikte örnek bir yardımlaşma ve dayanışma sergileyen Gürsu Belediyesi, temel yardım ihtiyaçlarla ile dolu onlarca tırın yanı sıra arama kurtarma ekipleri ve aş evi bölgeye önemli destek sağladı. Depremin ilk günlerinde bölgeye giderek çalışmalara bizzat destek veren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu kez moral vermek amacıyla bir kez daha deprem bölgesine giderek depremzedelerle bir araya geldi.

Adıyaman’ın Besni ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsulu Belediye Meclis Üyeleri, onlara manevi destek sağlarken moral olması için cağ kebap pişirdi ve ikram etti.
Başkan Işık ve beraberindeki heyet haftalardır bölgede çalışan Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz ile de buluştu. Yavuz ve Işık ilçeye gelen yardımları elleriyle taşıdıktan sonra, Başkan Işık’ın bölgeden götürdüğü cağ kebabı vatandaşlara ikram etmek için kolları sıvadı. Gürsu’nun meşhur cağ kebabını elleri ile hazırlayan Başkan Işık, “Burada yardımlardan daha da önemlisi kardeşlerimizi yalnız bırakmamak, onları motive etmek, manevi destek sunmak. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Gürsu’muzun meşhur lezzeti ile onları biraz da olsa motive etmek için böyle bir organizasyon düşündük.” diye konuştu.

ETİKETLER: