DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Başkan Şadi Özdemir'den Nilüferli kadınlara çağrısı: "Birlikte güçlenin"

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, kentteki mahalle kadın derneklerinin kıymetli temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, derneklerin üye sayısını artırarak daha da güçlenmeleri yönünde bir çağrıda bulundu. Özdemir, "Kadınların azmini ve birlikteliğini her alanda yükseltmeliyiz" şeklinde konuştu.

Giriş: 12.11.2025 09:19
Paylaş
Başkan Şadi Özdemir'den Nilüferli kadınlara çağrısı: "Birlikte güçlenin"

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçede etkin rol oynayan 34 mahalle kadın derneğinin temsilcilerini Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde ağırladı. Başkan Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada Nilüfer'in bir "kadın şehri" olduğunu vurgulayarak, kadınların huzurlu, özgür ve mutlu hissettiği bir yaşam alanı sunduklarını ifade etti.

Kadınların yaşamlarını kolaylaştırmak ve neşeli, dayanışma içinde topluluklar oluşturmak için örgütlenmenin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Özdemir, mevcut örgütlenme seviyesinin henüz yeterli olmadığını dile getirdi. Derneklerin üye sayılarının arzu edilenin altında olduğunu söyleyen Başkan Özdemir, şu ifadelere yer verdi:

"Bu sayıyı mutlaka artırmalıyız. Buradaki 50 değerli insanı değil, 500'ü, hatta 5 bini daha fazla dayanışma içinde, birlikte hareket eden bir yapıya dönüştürmeliyiz. Ne kadar güçlü olursanız, siyaset de sizin taleplerinizi o kadar dikkate almak zorunda kalır. Benim en büyük temennim, isteklerinizin önemsendiği, söz sahibi olduğunuz bir güce ulaşmanız. Kadınların potansiyelini ve dayanışma ruhunu her platformda öne çıkarmalıyız."

Her mahallede kadın derneklerinin güçlü bir şekilde varlık göstermesini arzuladıklarını ifade eden Başkan Özdemir, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Konuşmasının ardından Başkan Özdemir, mahalle kadın derneklerinin temsilcilerinin dilek ve önerilerini can kulağıyla dinledi.



Eğitim Semineri Düzenlendi

Öğleden sonra ise Alternatif Yaşam Derneği Başkanı ve deneyimli eğitmen Ercan Tutal, mahalle kadın derneklerinin temsilcilerine derneklerde gönüllü yönetimi, kapsayıcılık ve etkin iletişim konularında değerli bilgiler içeren bir eğitim semineri verdi.

Yorumlar

Haber Arama