DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Nilüfer’de amatör spor kulüpleri iftar sofrasında

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi. Programda sporun gelişimi ve amatör kulüplerin ihtiyaçları konuşuldu.

Giriş: 11.03.2026 13:32
Paylaş
Nilüfer’de amatör spor kulüpleri iftar sofrasında

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen buluşmaya Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Çetin Yıldız, Nilüfer Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Güler ile Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) ve çok sayıda amatör spor kulübünün temsilcisi katıldı.

Programda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, sporun Nilüfer’de önemli bir yaşam kültürü haline geldiğini belirterek bu anlayışla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Nilüfer’in sporcu bir kent olduğunu vurgulayan Özdemir, amatör spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam ettiklerini söyledi.

Amatör kulüplerin sporun tabana yayılmasında önemli rol oynadığını belirten Özdemir, çocukların spor sayesinde disiplin kazandığını ve sağlıklı bireyler olarak yetiştiğini dile getirdi. Özdemir, Nilüfer Belediyesi olarak kulüplerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Nilüfer Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Güler de amatör spor kulüplerine sağlanan desteklerden dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.


Yorumlar

Haber Arama