<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Otosansit’i ziyaret ederek esnafın görüş ve taleplerini dinledi. Ziyarette esnafın sorunları ve önerileri ele alındı.
Başkan Yılmaz, dükkanları tek tek gezerek esnafla görüştü ve taleplerini not aldı. Ziyaret sırasında esnafın sorunları ve beklentileri hakkında bilgi aldı.
“Birlikte Yönetim” Vurgusu
Başkan Yılmaz, “Yerinde ve birlikte yönetim” anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayarak, “Yıldırım’ı Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz” sözünü yineledi. Mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluştuklarını ve sorunları yerinde çözdüklerini ifade etti.
Otosansit’te yüzlerce işletmeyle buluştuklarını aktaran Başkan Yılmaz, ziyaretin verimli geçtiğini belirtti ve site yönetimine teşekkür etti.