DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C

BESAŞ Gemlik’te mağaza açıyor: Kaliteli ürünlere kolay erişim!

BESAŞ Gemlik’te mağaza açıyor: Kaliteli ürünlere kolay erişim!
A+
A-

Bursa’nın en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, Gemlik’te yepyeni bir satış mağazası açarak ürünlerine daha kolay ulaşım imkanı sunuyor.

BESAŞ’ın Hedefi: Kaliteli Ürünleri Uygun Fiyata Sunmak

Türkiye’nin üçüncü en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, her zaman Bursa’daki tüm vatandaşlara ulaşabilmeyi ve kaliteli ürünlerini uygun fiyata sunmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için Bursa’da 500’e yakın bayi ile hizmet veren BESAŞ, unlu mamullerin yanında süt ürünlerini de aynı kalite ve özveri ile üretmeye devam ediyor.

Gemlik’te BESAŞ Satış Mağazası Açılıyor

Gemliklilerin de tüm BESAŞ ürünlerine kolayca ulaşabilmesi amacıyla Gemlik Belediyesi ile BESAŞ arasında satış mağazası için protokol imzalandı. İmza törenine Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ve BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş’ın yanı sıra önemli isimler de katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren: “Gemliklilere hizmet için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda BESAŞ ile ilk kez kendi eliyle işleteceği satış mağazası için protokol imzaladık. Yakın zamanda hizmete girecek olan satış mağazasının ilçe halkına hayırlı olmasını diliyoruz.”

BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş: “BESAŞ, ekmek ve unlu mamullerin yanında süt ve süt ürünlerini de kaliteli, güvenilir ve uygun fiyata vatandaşlarla buluşturuyor. Ürünlerimize vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabilmesini önemsiyoruz. Gemlik’te hali hazırda ürünlerimizi satan bayilerimiz var. Ancak biz Gemlikli vatandaşlarımızın ürünlere daha kolay ulaşabilmesi için BESAŞ Satış Mağazasını açıyoruz. Doğal ve güvenilir ürünlerimizi vatandaşlarımızla buluşturacak projeler geliştirmeye devam edeceğiz.”

BESAŞ Satış Mağazası’nın Özellikleri:

  • Gemlik Katlı Otoparkı’nın altında yer alacak.
  • BESAŞ tarafından işletilecek.
  • Tesislerinin dışında farklı bir ilçede yer alması nedeniyle BESAŞ için bir ilk olacak.

BESAŞ Satış Mağazası’nda Neler Bulunacak?

  • BESAŞ’ın tüm ekmek ve unlu mamulleri
  • BESAŞ’ın süt ve süt ürünleri
  • Kadın Kalkınma Kooperatifleri ve birçok Bursalı üreticinin ürettiği temel gıda ürünleri

BESAŞ Satış Mağazası Ne Zaman Açılacak?

BESAŞ Gemlik Satış Mağazası’nın yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor.

BESAŞ Satış Mağazası Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin: