DOLAR
33,9664
EURO
37,5584
ALTIN
2.729,16
BIST
10.057,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
31°C
Bursa
31°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C

BURPOL’ de sertifika gururu

BURPOL’ de sertifika gururu
19.07.2024
A+
A-

Burpol Polimer Plastik, sektöründe uluslararası geçerliliğe sahip “Recyclass Sertifikası”nı alan ilk şirket oldu.

Plastik atıkları yüksek teknoloji ve yenilikçi yöntemlerle doğaya zarar vermeden dönüştürerek ham madde olarak yeniden üretime kazandıran Türkiye’nin öncü markası Burpol Polimer Plastik, sektöründe uluslararası geçerliliğe sahip “Recyclass Sertifikası”nı alan ilk şirket oldu. 

Geri dönüşümdeki başarısını “Recyclass Sertifikası”yla taçlandıran Burpol Polimer Plastik’in Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü İlkay Yıldırım, “Plastik kirliliğiyle mücadeleye ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için yaptığımız çalışmalara her gün yenilerini ekliyoruz. Burpol olarak; çevreye duyarlılığımızı ve sürdürülebilir üretim anlayışımızı bir adım daha ileri taşıdık. Plastik atıklardan ürettiğimiz ham maddenin ‘yüzde 100 geri dönüştürülmüş’ içerikte oluştuğunu belgeleyen ‘Recyclass Sertifikası’nı sektörümüzde alan ilk firma olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bu sertifikanın, Burpol ürünlerinin yüzde 100 geri dönüştürülmüş içerikten oluştuğunu belgelediğini kaydeden Yıldırım, “Sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya ilk günkü heyecanla devam edeceğiz. Küresel bir sorun haline gelen plastik kirliliği sorununu hep birlikte çözebiliriz” dedi.