DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Bursa’da spor festivali pilates ve zumba ile başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından “Hareket eden Bursa, sağlıklı Bursa” sloganıyla düzenlenen 2. Bursa Uluslararası Spor Festivali başladı. Kent genelinde gerçekleştirilecek etkinlikler, pilates ve zumba egzersiziyle start aldı.

Giriş: 23.03.2026 12:45
Paylaş
Bursa’da spor festivali pilates ve zumba ile başladı

Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen festivale birçok kurum destek veriyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bursa Kent Konseyi ve üniversiteler organizasyonun paydaşları arasında yer alıyor.

Festivalin ilk etkinliği Fethiye Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Pilates ve zumba programına özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Müzik ve dans eşliğinde spor yapan katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Programın ardından etkinlikten memnun olduklarını dile getiren katılımcılar, organizasyon için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

İki ay boyunca spor etkinlikleri

23 Mart – 19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festival kapsamında Bursa’nın farklı noktalarında yüzlerce etkinlik yapılacak. Parklar, meydanlar, okullar ve spor tesislerinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla kent adeta açık hava spor alanına dönüşecek.

Festivalde badminton, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, hentbol, plaj voleybolu, satranç, sokak basketbolu ve voleybolun da aralarında bulunduğu 18 farklı branşta etkinlikler düzenlenecek. Her yaştan katılımcı sporun birleştirici atmosferinde bir araya gelecek.

Bu yıl ilk kez şirketler ve kurumlar da festivale dahil olacak. Festival kapsamında sporcu beslenmesi ve spor psikolojisi gibi konularda uzman spor insanları ve akademisyenlerin katılımıyla söyleşiler de gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Haber Arama