DOLAR
32,1998
EURO
34,9882
ALTIN
2.519,33
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Bursa’ya hava durumu uyarısı: Güneş, sağanak, rüzgar!

Bursa’ya hava durumu uyarısı: Güneş, sağanak, rüzgar!
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa için hava durumu verilerini yayınladı. Yetkililer hava durumu verilerinde bugün şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzünün etkili olmasını beklerken termometrelerin ise 32 dereceye kadar yükseleceğine dikkat çekti. Verilere göre Bursa’da akşam saatlerinde etkili olacak rüzgarlı havanın ardından yarın ise yer yer sağanak yağış bekleniyor.

Bursa hava durumu 4 mevsimi barındırıyor

Haftanın ikinci iş gününe 14 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor. Öğle saatlerine doğru sıcaklık 20 dereceye yükselirken az bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor. Öğle saatlerinde de az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 29 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Öğle saatleri sonrası da az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte ısınan Bursa genelinde termometreler gün içerisinde 32 derece seviyelerine kadar yükseliyor. Akşam saatlerinde hafif rüzgarın da etkili olması beklenirken, termometreler 30 dereceyi gösteriyor. Akşam saatleri sonrası ise sıcaklık rüzgarın da etkili olmasıyla birlikte 24 dereceye, gece saatlerinde ise 22 dereceye kadar düşüyor.

Yarın hava durumu sağanak gösteriyor

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde termometrelerdeki hafta boyu yükseliş beklenirken yarın için sağanak yağış geçişlerine karşı uyarı yapıldı. Yarın için yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 18 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yer yer etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 29 dereceyi gösterecek.