DOLAR
33,9965
EURO
38,0607
ALTIN
2.829,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Çilek Mobilya, dünya çapında sektöre örnek oluyor

Çilek Mobilya, dünya çapında sektöre örnek oluyor
A+
A-

Bebek, çocuk ve genç odalarında Türkiye’nin öncü markası Çilek Mobilya, kaliteli ve yenilikçi üretim anlayışı ile dünya çapında dikkat çekmeye devam ediyor.

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın organizasyonu ile bir dizi programa katılmak üzere İnegöl İlçesi’ne gelen dünyaca ünlü Amerikan mobilya e-ticaret firması Wayfair’in kategori Yöneticisi Devin Zandonella, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Amerika Ticaret Merkezi Yöneticisi Ceren Cemile Rodriguez, MÜSİAD Amerika Ticaret Ofisi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kaynak ve beraberindeki heyet, Çilek Mobilya’nın üretim tesisini ziyaret etti.

Çilek Mobilya’nın üretim tesisinde gerçekleşen ziyarette, heyeti İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Murat Bulca ile Turquality ve Yurt Dışı Satış Destek Müdürü Füsun Türkay karşıladı. Heyet, Çilek Mobilya’nın AR-GE, Tasarım ve Üretim Merkezlerini gezdi. Programda heyete Çilek Mobilya’nın üretim, tasarım ve sürekli gelişim anlayışı hakkında bilgiler veren Murat Bulca, “5 kıtada, 50’den fazla ülkede 500’den fazla satış noktamızla kaliteli, fonksiyonel ve katma değerli ürünlerimizle bebek, çocuk ve genç odaları alanında dünyanın öncü firmalarından birisiyiz” dedi.

“Dünya çapında takdir görüyoruz”

AR-GE ve Tasarım Merkezleri ile üretimde dünya standartlarına uymaya, kullanıcı güvenliğine ve üretimlerinin her aşamasında çevreyi korumaya verdikleri değere vurgu yapan Murat Bulca, “Çilek Mobilya bu anlamda dünyanın her noktasında talep gören, beğenilen bir firma ve Amerika’daki satış noktalarımızda da yoğun ilgi görüyoruz. Karbon ayak izimizi azaltma, üretirken dünyamızı koruma anlayışımızla sektöre değer katma çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.