DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASINDA DOSTUM’DAN 2 DERECE

Bolu’da gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonasında İnegöl Belediye Spor Kulübü DOSTUM takımı Türkiye 2’nciliği ve Türkiye 3’üncülüğü elde etti. Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, 9 Temm

Giriş: 13.07.2023 10:42
Paylaş
DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASINDA DOSTUM’DAN 2 DERECE

Bolu’da gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonasında İnegöl Belediye Spor Kulübü DOSTUM takımı Türkiye 2’nciliği ve Türkiye 3’üncülüğü elde etti.

Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, 9 Temmuz Pazar günü Bolu’da gerçekleştirildi. İnegöl Belediye Spor Kulübü DOSTUM takımı, yarışmalarda iki ayrı kategoride Türkiye 2’nciliği ve Türkiye 3’üncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası U17 bayanlar kategorisinde mücadele eden DOSTUM sporcusu Nisanur Acar, zorlu rakipleri ve hava koşullarıyla mücadele ederek Türkiye 2’ncisi si olmayı başardı. Master kategorisinde mücadele eden Engin Karabacakoğlu ise son bölümde geçirdiği kaza nedeniyle 2’nciliği kaçırsa da yaralı bir şekilde bitişe ulaşarak Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı.

Yorumlar

Haber Arama