DOLAR
32,8313
EURO
35,2515
ALTIN
2.455,71
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
30°C
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Açık
32°C

Gemlik Belediyesi’nden kapsamlı sahil temizliği operasyonu

Gemlik Belediyesi’nden kapsamlı sahil temizliği operasyonu

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gemlik’te bulunan sahillerde kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Toplamda 50 araç ve 200 personelin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, sahil bölgelerinde önemli adımlar atıldı.

Operasyon kapsamında Gemsaz sahili temizlenerek yosunlar alındı ve sahil temiz bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca Kumla sahilinde yürüyüş yolları yıkanarak halkın kullanımına hazır hale getirildi. Kurşunlu bölgesinde ise sahil boyunca yosun temizleme çalışmaları devam etmekte olup, Kurşunlu Eczane önü de yosunlardan arındırıldı.

Aynı zamanda, Gemlik Engelsiz Kafe yanı ve Üniversite Meydanı’nda süpürme işleri tamamlandı. Kumsaz sahilinde de temizlik çalışmaları başarıyla yürütüldü.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sahilleri daha temiz ve ferah bir şekilde kullanabilmesi için özveriyle çalışmaktadır. Zamanla tüm eksiklikler giderilecek ve Gemlik sahilleri, yaz sezonu boyunca temiz ve düzenli kalacaktır.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadir Özkan; “Gemlik Belediyesi olarak, sahillerimizin korunması ve temiz tutulması konusunda halkımızdan da destek bekliyoruz. Birlikte, daha temiz ve güzel bir Gemlik için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ETİKETLER: