DOLAR
32,2027
EURO
35,0668
ALTIN
2.521,97
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık yeni döneme merhaba dedi

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık seçim sonrası ilk mesai gününde Gürsu Belediyesi’nin önünde belediye personeliyle buluştu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık yeni döneme merhaba dedi

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Başkan Mustafa Işık, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Sabahın erken saati böyle bir sürpriz hazırladığınız için de hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Öncelikle Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarına ve teşkilatlarına, bu süreçlerde benimle beraber sahada yürüyenlere teşekkür etmek istiyorum. Günde yaklaşık kaç adım atmışız? Tahmini olan var mı? 18 bin adım attık. Ortalama 18 bin adımla bu süreci tamamlamış olduk. Bu süreçte siz çalışma arkadaşlarım birçok projelerin gelişmesi için sabahlara kadar çalıştınız. Onun için de ben canı gönülden hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

ÜÇÜNCÜ DÖNEM BAŞLIYOR

Üçüncü dönem dediğimiz dönem süreci başlıyor. Bu sürece kadar hep beraber buraya kadar getirdik. Birçok projeyi birçok belediye ihaleyle çok çok daha yüksek fiyatlara yaptıkları projeleri bizler sizlerle hizmet olsun diye bir şekilde çalışarak daha uygun fiyata yaptık. En son işte hepinizin de yakından bildiği bizim mesire alanımız. Yaptığımızda yaklaşık 70 milyonluk bir ihale öneri çıkarıldı. Ama muhasebecimiz sağ olsun yoğun çalışarak halletti. 

Sıkıntılı ve stresli bir projeydi bizim için. Ama biz her zaman başlangıç aşamasından bitim aşamasına kadar canla başla mücadele ederiz. Bizimle bitirebiliriz diye inandığınız için de teşekkür ediyorum. Çünkü biz de onlarda yapılamaz diye içinizdeki korkuyu gördük. 

Artık vatandaşlarımız Gürsu’da daha çok ev almaya başlamıştır. Bu ne demek? Demek ki burada güzel bir çalışma ortamı kaliteli bir çalışma ortamı var.  Hep beraber meyvelerini yemeye başladık.” dedi.

ŞİMDİ USTALIK ZAMANI

Başkan Işık konuşmalarının sonunda, “Şimdi bu ustalık zamanı ve birçok engelleri, birçok sorunları aşarak buraya geldik. Ve bu döneme kadar da çok ödül ve teşekkür aldık. İnşallah bundan sonra da Türkiye’ye örnek projelerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonra daha çok olacak. Ama hiçbir şeye biz tek başımıza  başaramadık. İçeride siz çalışma arkadaşlarımız olarak biz bu birlikteliği yakaladık. Karşılığında da bu çalışmanın değerlerini kutlamaya başladık.” ifadelerini kullandı.

Gürsu Belediye başkanı Mustafa Işık çalışanlarının tebrikleri sonrasında belediye önünde ekip arkadaşlarıyla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.