DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Açık
20°C

İnegöl’de kış spor okulları başlıyor

İnegöl’de kış spor okulları başlıyor

İnegöl Belediyesi, 7 farklı branşta kış spor okullarını açıyor.

İnegöl Belediyesi, Belediyespor organizasyonuyla kış spor okullarını düzenlemeye hazırlanıyor. 7 farklı spor branşını kapsayacak olan kış spor okulları için kayıtlar 20 Eylül Çarşamba günü başlıyor ve eğitimler 7 Ekim Cumartesi günü başlayacak.

Kış spor okulları, İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor organizasyonu ile her yıl düzenlenen bir etkinlik. Bu yıl 7 ayrı branşta düzenlenecek olan kış spor okullarına kayıtlar, 20 Eylül Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde yer alan Belediye Spor Salonu ve Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan kış spor okulu eğitimlerine katılmak isteyenler, Belediye Spor Salonu’nda başvuru yapabilecekler.

Bu yıl sunulan branşlar arasında voleybol, basketbol, jimnastik, okçuluk, spor tırmanış, masa tenisi ve satranç bulunuyor. Eğitimler her ay yeni kayıtlarla devam edecek. Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonu’nda satranç haricinde 6 branşta eğitimler verilecekken, Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’nde voleybol, basketbol, jimnastik ve masa tenisi eğitimleri verilecek. Satranç eğitimleri ise İlçe Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kış spor okullarının kayıtlarının yarından itibaren başlayacağını duyurdu ve 7 Ekim tarihinde eğitimlerin başlayacağını belirtti. Başkan Taban, “Kış spor okullarımız bu yıl 7 ayrı branşta gerçekleştirilecek. Voleybol, basketbol, jimnastik, okçuluk, masa tenisi, spor tırmanış ve satranç branşlarında yapılacak eğitimler, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Yunus Emre Spor Kompleksi’nde kış spor okulu eğitimlerimiz olacak. Satranç eğitimleri ise İlçe Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak” dedi.

Başkan Taban, kayıt ve kurs ücretlerine ilişkin de bilgi vererek, “Kış spor okullarına kayıt için vatandaşlarımız Kültür Park içinde bulunan spor salonumuza başvurabilir veya 0 224 713 90 20 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler. Kurs ücretleriyle ilgili de bu yıl tüm branşlarımız aylık 200 TL olarak belirlendi. Burada amacımız sporu tabana yayıp her bireyin, her öğrencimizin en az bir spor branşıyla ilgilenmesini sağlamak. Bu noktada kış sezonu boyunca yapılacak eğitim dönemlerinde hedefimiz en fazla öğrenciye ulaşabilmek” şeklinde konuştu.