DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
27°C
Bursa
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Uzun hayatını kaybetti

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Uzun hayatını kaybetti

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Uzun, katıldığı halı saha maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Turhan Uzun, düzenli olarak katıldığı halı saha maçında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşları, Uzun’un düşmesi üzerine hemen ilk müdahaleye başladı ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Uzun’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan kalp masajı ile hayata döndürülen Uzun, daha ileri tedavi için Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Bursa Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Turhan Uzun, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzun’un vefatı, ailesi ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Yerel halk, Uzun’un spor ve sosyal aktivitelerle aktif olarak ilgilendiğini, birçok etkinliğe öncülük ettiğini belirterek, kaybının kendileri için büyük bir kayıp olduğunu ifade etti.

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Turhan Uzun, ilçede gerçekleştirdiği projelerle tanınan bir liderdi. Spor etkinliklerine olan katkıları ve sosyal sorumluluk projeleri ile halkın gönlünde taht kurmuştu. Uzun’un ani ölümü, ilçede derin bir üzüntü yarattı.