DOLAR
32,9368
EURO
35,2331
ALTIN
2.444,72
BIST
10.605,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
32°C
Bursa
32°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
31°C

Kilis için Ankara’da temaslarda bulundu

Kilis için Ankara’da temaslarda bulundu
A+
A-

Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, Kilis için Ankara’da bir dizi görüşmelerde ve temaslarda bulundu.

KİLİS (İGFA) – Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, yapmayı planladıkları projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulundu. İlk olarak Tayvan Büyükelçiliği’ni ve QUDRA2 Koordinatörlüğünü ziyaret eden Erkmen, UNICEF Türkiye Direktörlüğü’ne yaptığı ziyaret sonrasında, Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kazuhiro Suzuki ile de görüştü.

Ankara ziyaretleriyle ilgili paylaşımda bulunan Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen yaptığı açıklamada, “Tayvan Büyükelçisi değerli dostumuz Yaser Tai-Hsiang Cheng’i ziyaret ettim. Birlikte yapmayı planladığımız bazı projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra QUDRA 2 koordinatörü değerli dostum Dagmar Blickwede’yi ziyaret ettim. Yeni projemiz hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Yine UNICEF Türkiye Direktörü Regina De Dominicis’e yeni görevinde başarılar diledim ve devam eden projemiz ile ilgili bilgi verdim. Son olarak Ankara’da Japonya Büyükelçisi Sayın Kazuhiro Suzuki’ye yaptığım ziyarette projelerimiz için destek sözü aldım” dedi.