<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Kırsal mahallelere “Köy Akademisi” projesiyle çocuk merkezleri açılıyor

Kırsal mahallelere “Köy Akademisi” projesiyle çocuk merkezleri açılıyor
14.03.2025
A+
A-

Mudanya Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocukların gelişimini desteklemek ve ailelerine sosyal ve ekonomik fırsatlar sunmak amacıyla “Mudanya Köy Akademisi Çocuk Merkezleri” projesini başlattı.

Proje kapsamında 3-5 yaş arası çocuklar için keşif, oyun ve sanat temelli atölyeler düzenlenecek. Ailelere ise sosyalleşme ve meslek edinme imkanları sağlanacak.

Projenin ilk aşamasında Mirzaoba, Çekrice, Çağrışan, Göynüklü ve Mürsel mahallelerinde çocuk merkezleri açılacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılması planlanan merkezlerin ilki Mirzaoba’da faaliyete başladı.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, proje ile çocukların gelişimine katkı sunmayı ve ailelere sosyal destek sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Çocuklarını merkeze getiren aileler, projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Mudanya Belediyesi’ne teşekkür etti.